Δράσεις έτους 2020

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2020

Στις 29 Ιανουαρίου 2020, στο ξενοδοχείο Μακεδονία Πάλλας, πραγματοποιήθηκε σε εορταστική ατμόσφαιρα η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου με τη συμμετοχή μελών και φίλων.  Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με χορευτική επίδειξη  χορευτών και εξαιρετικών μουσικών του Χορευτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης-Καλαμαριάς, που γνωρίζοντας την αποστολή του Συλλόγου προέβη στην υποστήριξή μας.

15ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 2019, 9ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Ο Σύλλογος «Φίλων των Παιδιών με Χρόνιες Ρευματοπάθειες» συμμετείχε για έξι χρόνια στις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις του Αθλητικού Σωματείου Μ.Ε.ΑΣ. ΤΡΙΤΩΝ, της Γραμματείας  Αθλητισμού και του Δήμου Θεσσαλονίκης, στον Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και 8ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Όλα τα χρόνια οι  συμμετέχοντες στήριξαν έμπρακτα τον Παιδικό Αντιρευματικό Αγώνα, καθώς ένα τμήμα από το παράβολο εγγραφής τους αποδόθηκε από τους διοργανωτές  για την ενίσχυση του έργου μας.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ WEBINARS ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΡΕΥΜΑΖΗΝ

Τα  διαδικτυακά και διαδραστικά αυτά σεμινάρια περιλαμβάνουν ομιλίες από επαγγελματίες υγείας που ασχολούνται με τους ρευματοπαθείς, Αποσκοπούν στη βελτίωση της ποιοτικής συμβίωσης με τα  χρόνια νοσήματα του συνδετικού ιστού, αλλά και την τεκμηριωμένη ενημέρωση του κοινού σε επίκαιρα θέματα υγείας. ‘Oσοι τα παρακολουθούν μπορούν να υποβάλλουν στο τέλος των ομιλιών προφορικές ή γραπτές ερωτήσεις ή να καταθέσουν γραπτά σχόλια. Οι ομιλίες παρουσιάζονται μέσα από το Facebook  και το YOUTUBE της Ομοσπονδίας.

18/11/2020 Webinar:“Οι εμβολιασμοί των ασθενών με Ρευματικά Νοσήματα.Ένας δια βίου σύμμαχος Πατήστε Εδώ