Δράσεις έτους 2019

Ημερήσια εκδρομή Φθινόπωρο 2019

Διαβάστε περισσότερα:

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2019

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΡΕΥΜΑΖΗΝ

Διαβάστε περισσότερα:

ΑΦΙΣΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΕΘ 2019

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2019

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΡΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ-ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΔΙΩΝ

14ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 2019

8ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Εκδήλωση ενημέρωσης κοινού , Εκπαιδευτική Ημερίδα με θέμα:

«ΝΙΑζομαι για τον μαθητή με Νεανική Αρθρίτιδα»,  «ΝΟΗΣΙΣ», Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας στις 18 Μαρτίου 2019Η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/Βάθμιας και Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με τον «Σύλλογο Φίλων των Παιδιών με Χρόνιες Ρευματοπάθειες», διόργανωσε ενημερωτική Ημερίδα για τη Νεανική (Ιδιοπαθή) Αρθρίτιδα (NIA), στις 18 Μαρτίου 2019, ημερομηνία που γιορτάστηκε για πρώτη φορά ανά τον κόσμο, η Παγκόσμια Μέρα Νεανικών Ρευματικών Νοσημάτων (WORD, World Young rheumatic diseases day). Την ίδια μέρα ο Σύλλογος γιόρταζε 30 χρόνια κοινωνικής προσφοράς.
Η Ημερίδα αποσκοπούσε να ενημερώσει, να εκπαιδεύσει και να υποστηρίξει τεκμηριωμένα και διαδραστικά στη διαχείριση μαθητών που πάσχουν από το χρόνιο αυτό νόσημα, ώστε να βιώνουν ισότιμα με τους συμμαθητές τους, τη σχολική τους εμπειρία.

Κοινωνική εκδήλωση

Χορωδιακό φεστιβάλ του Συλλόγου «Φίλων των Παιδιών με Χρόνιες Ρευματοπάθειες» σε συνεργασία με το Σύλλογο Σαμίων Θεσσαλονίκης «Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ», 29 Μαΐου 2019 στο Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας (Γρ. Λαμπράκη & Κλεάνθους  57)Ο Σύλλογος μας στα πλαίσια του εορτασμού των 30 χρόνων κοινωνικής προσφοράς και σε συνεργασία με το Σύλλογο Σαμίων Θεσσαλονίκης «Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ» διόργανωσε Χορωδιακό Φεστιβάλ στο οποίο συμμετείχαν οι παρακάτω χορωδίες:
• «ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΣ» Αρμονία Μικτή Χορωδία Συλλόγου Σαμίων Θεσσαλονίκης ο «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ», Μαέστρος Ι. Κούκας, πιάνο Μ. Βαφειάδου
• Χορωδία Παλαιών Προσκόπων και Οδηγών Θεσσαλονίκης, Χοράρχης Μ. Βαφειάδου
• «ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΗ» Μικτή Χορωδία Δ.Ε Μεθώνης Μαέστρος Ι. Κούκας
• Χορωδία «ΗΡΑΚΛΕΙΔΕΣ» Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Πλαταμώνα Μαέστρος ο κ. Θέμης Σαμαντζής
• Χορωδία Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Κατοίκων Ηλιούπολης, Μαέστρος Πέτρος Μαυρόπουλος
ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ