Προσφορά στα παιδιά

 

Ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με χρόνιες ρευματοπάθειες επιλέγει το Κινητό Πλανητάριο για μια διαδραστική διαδριατική διαδρομή. Μια διαδρομή ιδανική για τη δημιουργία μεγάλων εντυπώσεων στα παιδιά! Το κύριο χαρακτηριστικό της είναι ότι ενθαρρύνει την περιέργεια και το επιστημονικό τους ενδιαφέρον.

 

Αναλυτικά η διαδρομή: 

 

Κυριακή 2 Απριλίου, στο Μαραθώνιο της Νέας παραλίας Θεσσαλονίκης δίδεται η εκκίνηση για το Κινητό Πλανητάριο. Τα παιδιά από το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με χρόνιες ρευματοπάθειες θα ξεκινήσουν πρώτα τη διαδρομή στο θαυμαστό κόσμο της επιστήμης και της τεχνολογίας.

 

Τη Δευτέρα 3 Απριλίου, στη Νέα Ζίχνη Σερρών οι μαθητές ενός Δημοτικού σχολείου ακολουθούν.

 

Μια μέρα μετά, την Τρίτη 4 Απρίλιου συνεχίζουμε με μαθητές από Δημοτικό σχολείο του Στριμωνικού Σερρών.

 

Στο ύψος του Δοξάτου Δράμας, θα περάσουν μέσα στη θολωτή αίθουσα την Τετάρτη 5 Απριλίου οι μαθητές ενός ακόμη Δημοτικού σχολείου.

 

Στη διαδρομή εισέρχονται νέοι μαθητές στο Ζυγό Καβάλας την Πέμπτη 6 Απριλίου.

 

Στρίβουμε στο Λαγκαδά την Παρασκευή 7 Απριλίου για να εισέλθουν μαθητές απο τα σχολεία της περιοχής και  συνεχίζουμε στην πλατεία του Λαγκαδά.

 

Ο τερματισμός βρίσκεται στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης το Σάββατο 8 Απριλίου, όπου  θα τον  υποδεχτούν τα παιδιά των εργαζομένων της BONATTI-- JP AVAX στο εργο  TAP,  και  μικροί και ΜΕΓΑΛΟΙ  από το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με χρόνιες ρευματοπάθειες     μπορούν να λάβουν μέρος στο τελευταίο κομμάτι της διαδρομής μας όπου θα συγκεντρώσουμε τις εμπειρίες από το 7ημερο ταξίδι μας.

 

Πληροφορίες ¨Κλεόβουλος Θεοτόκης  ειδικός σύμβουλος Μάρκετινγκ /επικοινωνιας  /Ετ.κοιν.ευθυνης   τηλ.6948300010

 

 

planitario