Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ

 

Το 5ο Χριστουγεννιάτικo Μπαζάρ που οργανώνουν οι Σύλλογοι του Παιδικού Αντιρευματικού Αγώνα θα γίνει και φέτος στις 13, 14 και 15 Δεκεμβρίου 2013 στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πυλαίας το «ΠΕΤΡΙΝΟ» τις ώρες 10.00π.μ. – 7.00μ.μ. Το κτίριο βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο της Πυλαίας, οδός Πολυτεχνείου, δίπλα στο Αστυνομικό τμήμα (Λεωφορείο ΟΑΣΘ Νο 11). Θα υπάρχουν γυναικεία ρούχα της εταιρείας SARAH LAWREΝCE, γυναικείες και ανδρικές πυτζάμες της εταιρείας VAMP, χειροποίητα κοσμήματα, χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια, διακοσμητικά, παιδικά βιβλία, παιδικά DVD, χειροποίητα γλυκά του κουταλιού μαρμελάδες, χειροποίητα λικέρ, ζυμαρικά (τραχανά, χυλοπίτες), κ.ά. Τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς του Παιδικού Αντιρευματικού Αγώνα.Για την επιτυχία το Μπαζάρ μας, χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας, δηλαδή τη συμβολή σας π.χ. μ’ ένα λικέρ ή γλυκό του κουταλιού ή μαρμελάδα ή κάποιο ζυμαρικό ή οποιοδήποτε άλλο είδος από αυτά που σας περιγράψαμε που θα πωλούνται στο Μπαζάρ. Σας ενημερώνουμε έγκαιρα για να έχετε χρόνο να ετοιμάσετε κάτι. Εάν συμβάλουμε όλοι έστω και με μια μικρή προσφορά θα έχουμε στο τέλος ένα μεγάλο και πλούσιο παζάρι. Επιπλέον, σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε το Παζάρι μας μαζί με τους φίλους σας, τις ημέρες αυτές, όπου θα έχετε παράλληλα τη δυνατότητα να απολαύσετε χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια από διάφορες χορωδίες παιδιών και ενηλίκων. Η είσοδος είναι δωρεάν. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παράδοση των προϊόντων σας και εφόσον επιθυμείτε να διαθέσετε από τον ελεύθερο χρόνο σας κάποιες ώρες για να βοηθήσετε στη λειτουργία του Μπαζάρ, παρακαλούμε να επικοινωνήστε με τη γραμματεία του συλλόγου κ. Βοζίκη Μαρία για το πρόγραμμα του ωραρίου (Τηλ. Συλλόγου 2310 – 865.189, 6970 839962).


Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε με τα παιδιά σας, τους φίλους ή τις φίλες σας και τους συγγενείς σας να επισκεφθείτε το παζάρι μας, να πιείτε έναν καφέ, να δοκιμάσετε κάποιες από τις λιχουδιές μας, να συμβάλετε με την αγορά σας στους σκοπούς του Παιδικού Αντιρευματικού Αγώνα και να απολαύσετε τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις μας.

 

 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

 

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν ! Παραγγείλτε έγκαιρα τις Χριστουγεννιάτικες Κάρτες του Συλλόγου για να ενισχύετε τον Παιδικό Αντιρευματικό Αγώνα και βοηθήσετε ένα παιδί να ακολουθήσει τις φυσιοθεραπείες του και να διώξει τον πόνο. Ενημερώστε σχετικά φίλους, γνωστούς και επιχειρήσεις. Η αγορά των καρτών συνοδεύεται από απόδειξη που εκπίπτει από την Εφορία. Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες καρτών για εταιρείες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του Συλλόγου κα Μαρία Βοζίκη στο τηλέφωνο 2310-865.189.