Ενημερωτική ημερίδα «Ο μαθητής με νεανική ιδιοπαθή αρθρίτιδα (χρόνια αρθρίτιδα): Όσα χρειάζεται να γνωρίζουν οι δάσκαλοι του (κλινικά χαρακτηριστικά, συμπεριφορά, διαχείριση λειτουργικότητας σώματος»

 

Ο Σύλλογος «Φίλων των Παιδιών με Χρόνιες Ρευματοπάθειες» σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης οργανώνει Ημερίδα με κύριο θέμα: «Ο Μαθητής με Νεανική Ιδιοπαθή Αρθρίτιδα (Χρόνια Αρθρίτιδα): όσα χρειάζεται να γνωρίζουν οι Δάσκαλοι του (κλινικά χαρακτηριστικά, συμπεριφορά, διαχείριση λειτουργικότητας σώματος)». Η Ημερίδα απευθύνεται σε Δασκάλους, Καθηγητές και Γυμναστές των Σχολείων του Δήμου Θεσσαλονίκης για να γνωρίσουν τι σημαίνει παιδί / έφηβος με χρόνια Αρθρίτιδα και πώς πρέπει να το συμπεριφέρονται. Επιπλέον θα ενημερωθούν για τις συντονισμένες μας ενέργειες υποστήριξης του πάσχοντος παιδιού αλλά και της οικογένειάς του από τον Παιδικό Αντιρευματικό Αγώνα. Εκεί θα τονιστεί ότι η εκδήλωση διοργανώθηκε στα πλαίσια εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Αρθρίτιδας, καθώς η Νεανική Χρόνια Αρθρίτιδα είναι το συχνότερο ρευματικό νόσημα των παιδιών που γιορτάζεται με εκστρατείες ενημέρωσης του κοινού σε όλο τον Κόσμο.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 15 Νοεμβρίου 2013, στο Κέντρο Ιστορίας (Μέγαρο Μπίλλη) στις 18.00 – 20.00μ.μ. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι για να την παρακολουθήσετε και σας καλούμε να ενημερώσετε γνωστούς σας εκπαιδευτικούς για να παρακολουθήσουν την ενημερωτική αυτή δραστηριότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του Συλλόγου κα Μαρία Βοζίκη στο τηλέφωνο 2310-865.189.