Ετήσια γενική συνέλευση Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Παιδιών με Χρόνιες Ρευματοπάθειες

 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, θα γίνει φέτος στις 14 Απριλίου 2013, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 π.μ. στην αίθουσα διδασκαλίας της Α΄ Παιδιατρικής Κλινικής (Παιδιατρικό κτίριο) 4ος όροφος με θέμα τον απολογισμό του έργου του Συλλόγου.

 

 

Τα μέλη του Συλλόγου που θα προσέλθουν στη Γενική Συνέλευση (Κυριακή 14 Απριλίου 2013 και ώρα 11.00π.μ.) θα ενημερωθούν και θα συζητήσουν:

 

 

  1. Για τη συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Σαλμά με όλους τους Συλλόγους ασθενών με ρευματοειδή αρθρίτιδα (ενηλίκων και παιδιών) όπου συζητήθηκαν τα εξής:

 

α. Μερική συμμετοχή ( ποσοστό %) των ασθενών στο κόστος των φαρμάκων.

β. Αριθμός φυσιοθεραπειών που αποπληρώνονται μερικώς από τον ΕΟΠΥΥ.

γ. Διαδικασία χορήγησης ακριβών νοσοκομειακών φαρμάκων.

δ. Ποσοστό συμμετοχής στις εργαστηριακές (αιματολογικές και ανοσολογικές) εξετάσεις που γίνονται σε ιδιωτικά συμβεβλημένα μικροβιολογικά εργαστήρια.

 

  1. Ενημέρωση από την κα Τραχανά για τη λειτουργία του Παιδιατρικού Ανοσολογικού και Ρευματολογικού Κέντρου Αναφοράς και τα τρέχοντα προβλήματά του.
  2. Για την ιστοσελίδα του Παιδικού Αντιρευματικού Αγώνα που περιλαμβάνει τους δύο Συλλόγους «Φίλων» και «Γονέων» των Παιδιών με Χρόνιες Ρευματοπάθειες.
  3. Για την συνεχή προσπάθεια του Συλλόγου προς εξεύρεση χορηγιών με απώτερο σκοπό να ενισχύσει οικονομικά την προμήθεια αντιδραστηρίων / φαρμάκων λόγω οικονομικής αδυναμίας του Νοσοκομείου και του ΕΟΠΥΥ.